Hasan DURSUN - Okul Müdürü

1972 yılında Artvin / Şavşat’ta dünyaya geldim.

Babamın öğretmen olmasından dolayı ilkokulu farklı illerde tamamladım. Ortaokulu İnegöl’de, liseyi ise Bursa Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde bitirdim. Lisans eğitimimi  Gazi Üniversitesi / Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi’nde tamamladım.

1996 yılında İstanbul ili Fatih ilçesi Fatih Ticaret Meslek Lisesi’nde memuriyete başladım. Sırasıyla Fatih, Beyoğlu, Sultangazi ve Sultanbeyli ilçelerinde öğretmen ve eğitim yöneticisi olarak görev yaptım.

Temmuz 2020 itibariyle Çekmeköy Ömerli Hikmet Tevfik Ataman Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Eğitim Yöneticisi olarak görevime devam etmekteyim.

Marmara Üniversitesi ve Sebahattin Zaim Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttükleri Eğitim Yönetimi ve Denetimi üzerine yüksek lisansımı tamamladım.

Evliyim ve bir oğlum vardır.