Mrt

Boğaziçi'nde yüzme yarışını kazanan; Çatalca'da güreşen; Veliefendi çayırında adım atlayan; Kur'an'ı ezbere bilen; Halkalı Veteriner Okulu'ndan birincilikle mezun olan; iyi derecede müzik bilgisine sahip olan, ney üfleyen ve daha birçok farklı yönü olan Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşı tam bir asırdır milli marşımız. Kabul edilişinin 100. yılını 10B AND sınıfından sevgili öğrencimiz İrem UÇAR ve Müzik Öğretmenimiz Meriç YİĞİT KÖKER'İN kemanlarıyla; Müdür Yardımcımız Koray ALPARSLAN'IN gitarı eşliğinde seslendirmeleriyle kutladık.

Mrt

Aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz ... En derin denizde yüzebilir, en yüksek zirveye tırmanabilirsiniz... Güçlü, güzel, şefkatli, sevgi dolu, merhametli... Kelimelerin ifade edebileceğinden çok daha fazlasınız! Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun!

Mrt

''Çekmeköy Okuyor'' projesi kapsamında, Çekmeköy Ömerli Hikmet Tevfik Ataman eğitim çalışanları da okuyor..

Ock

Okulumuz anasınıfı öğrencileri, önlerindeki uzun kariyer basamaklarının ilkini bugün taçlandırdılar.

Karnelerini alan çocuklarımızın yüzlerinin her daim gülmesi dileklerimizle, emeği geçen öğretmenlerine ve güvenlerini eksik etmeyen ailelerine teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz müzik branşı öğretmeni Meriç YİĞİT KÖKER'in zoom platformu üzerinden Öhtaçpal ailesi için vermiş olduğu mini konserden ötürü kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Pandemi öncesi aldıkları ödevi, pandemi sonrası okulun ilk günü okula getiren öğrenciler..