Şbt

Öğrencilerimiz kız paintball musabakasında ikinci olmuştur.

Şbt

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ARKEOLOJİ MÜZESİ GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Şbt

İŞKUR 11 ve 12 sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımları, bir mesleği seçerken nelerin önemli olduğuna dair konularda okulumuzda seminer vermiştir.

Şbt

Okul Rehber Öğretmenimiz Fulya Erman öğrencilerimize yönelik teknoloji bağımlılığı ve siber güvenlik semineri düzenlemiştir.

Ara

Masa Tenisi Turnuvamız sonuçlandı. Destek veren idareci ve öğretmenlerimize, katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Turnuva sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi ayrıca kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

1. Umut Can YILMAZER

2. Bayram TÜRİT

3. Gülsüm KISKAÇ

Geleceğe nefes Cumhuriyete nefes  Temalı Ağaç dikme Törenine Katıldık

Haz

Okulumuzda geleneksel hale gelen fidan dikimi faaliyetlerimiz devam ediyor. Katılım gösteren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İdareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği bir turnuva daha sonlandı. Nice müsabakalarda hep birlikte olmak dileklerimizle katılımcılara teşekkür ederiz.

Haz

Harezmi Projesi; öğrencilerin günlük, gerçek yaşam problemlerini tanımlayıp, çözmek üzere algoritma tasarlayan, adım adım bu sorunun nasıl çözüleceğini belirleyip programlamanın gücünden faydalanarak yenilikçi fikirler üretme sürecidir.

Haz

Dünya Çevre Günü, İsveç'in Stockholm kentinde 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansından bu yana, her yıl 5 Haziran tarihinde, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık yaratılması ve eylemde bulunulması amacıyla kutlanmaktadır.

May

12. Sınıf rehber öğretmenlerimizle mezuniyet ekibimiz.

Emekleriniz için teşekkürler..

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Alemdağ Stadındayız..

May

Okulumuz Harezmi öğrencileri " Sağlıklı Çevre, Sağlıklı Yaşam " projesi kapsamında okulumuza yakın bölgede piknik yapıp çevreyi temizlediler. Çevremizi tanıdık, oyunlar oynadık..

May

Çekmeköy Belediyesi tarafından okulumuza hediye edilen dijital baterimizi bugün teslim aldık.

Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet POYRAZ, Başkanlık Danışmanımız Rıza ÇAKIR, Müzik Öğretmenimiz Mustafa YUNAL, Öğrencilerimiz Beyza Nur AYSAN ve Kevser NAS'a desteklerinden ötürü okulumuz adına teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve farkındalık kazandırmak adına Rehberlik Servisimizin düzenlediği "Geri Dönüşüm Atölyesi" etkinliğine katılım sağladık. Bizleri ağırladıkları için Şile Belediyesi Geri Dönüşüm Atölyesi ekibine teşekkür ederiz.