May

Deprem, Yangın vb. afet durumlarına hazırlıklı olabilmek için düzenli aralıklarla tatbikat yapıyoruz.

Bugün yapılan etkinliğimizde okulun tahliye denemesinin ardından, yangına müdahale eğitimi verildi.

May

Özel ve resmi kurumların bir araya gelerek nitelikli okul öncesi eğitimi destekleyici projeler ortaya koyması

ve fırsat eşitliği yaratarak daha çok çocuğumuza ulaşabilmek adına başlatığımız

"İki Okul Bir Dilek" adlı projemiz için ikinci okul ziyaretimizi bugün gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz doğanın içinde sanat, müzik, çamur atölyesi etkinliklerine katıldı, ekmek pişirip,

havuç topladı ve doyasıya eğlendiler.

Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerimiz de eşlik ederek alternatif eğitim modellerini,

yerinde görerek inceleme fırsatı buldular.

Nis

Kahramanmaraş/Onikişubat Özel Eğitim Uygulama Okulu 1 ve 2. Kademe Kardeş okulumuzun sınıflarını ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu ilettik. Zor günleri beraber alacağımızı söyledik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz Anasınıfı öğrencileri Uçurtma şenliğinde keyifli vakit geçirip, çocuk bayramlarını coşkuyla kutladılar..

Mrt

Edebiyat Kulübü tarafından organize edilen ''11. Sınıflara Yönelik Bilgi Yarışması'' yapıldı. Katılım gösteren paydaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

Her yıl 15-20 Mart haftası, tüm dünyada La Francophonie (Frankofoni- Fransız Dili ve Kültürü Bayramı) olarak kutlanmaktadır. Biz de bu haftayı öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Ramazan ayı İslam Alemine hayırlı olsun..

Mrt

Özel ve resmi kurumların bir araya gelerek nitelikli okul öncesi eğitimi destekleyici projeler ortaya koyması ve fırsat eşitliği yaratarak daha çok çocuğumuza ulaşabilmek adına başlatığımız "İki Okul Bir Dilek" adlı projemiz için ilk okul ziyaretimizi gerçekleştirdik.
İki kurumun anasınıfı öğrencileri hem doğada keyifli vakit geçirdiler hem de müzik ve sanat atölyelerine katılma fırsatı buldular.

Mrt

Okulumuzun Harezmi Grubu öğrencileri kardeş ilçemiz olan 12 Şubat için yardım etkinliği düzenlediler.

"Sen Gülünce Bayram Olur" etkinliği amacıyla sinema filminden elde edilen gelir ile deprem bölgesindeki öğrencilere hediyeler temin edilecek.

Mrt

10. Sınıf Anadolu Grubu öğrencilerimize yönelik "Alan Seçimi" konulu seminerimizi gerçekleştirdik.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Mrt

12. Sınıf YKS'ye hazırlanan öğrencilerimize İstanul Sabahattin Zaim Üniversitesi gezisi düzenledik.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Danışmanlığı ve Geleceğin Meslekleri" konulu semineri Ümraniye İşkur işbirliği ile Meslek Danışmanlığı Birimi personelleri Mehmet Fatih Yazıcı ve Cansu Bozat' ın destekleriyle gerçekleştirdik. Ümraniye İşkur Müdürlüğüne ve Personeline kurumumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Saygıdeğer kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz. Bu özel günün anlamı, kadınların emeklerinin, katkılarının ve haklarının önemsenmesidir. Kadınlar, toplumlarımızın vazgeçilmez bir parçasıdır ve her alanda olduğu gibi ekonomide, politikada, sağlıkta ve eğitimde katkıları büyüktür.
Bu günün anlamı, kadınların eşit haklar ve fırsatlar elde etmelerine olanak tanımasıdır. Kadınların seslerinin duyulması ve yer alması, toplumlarımızın gelişmesi için önemlidir. Bu gün, tüm kadınların özgürlüklerini ve haklarını kutlamak için bir fırsattır.
Bu özel günü kutluyoruz, kadınların hayatlarının her alanında başarılar elde etmelerine ve özgürce hayatlarını yaşamalarına dair kararlılığımızı yeniden vurguluyoruz. Kadınların, eşit haklar, eşit fırsatlar ve eşit saygıyı hak ettiklerine inanıyoruz. Bu gün, kadınların yaptıkları büyük işleri kutlamak ve onlara teşekkür etmek için bir fırsattır.
Kadınların seslerini duyurmalarına, katkılarının önemsenmesine ve eşit haklar elde etmelerine olanak tanıyacak her türlü çabayı sürdüreceğiz. Kadınların hayatlarının her alanında özgürce ve eşit şartlarda yer almalarını arzu ediyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, kadınların hayatlarının her alanında başarılar elde etmelerine ve özgürce hayatlarını yaşamalarına dair kararlılığımızı yeniden vurguluyoruz.

Ülkemizde 6 şubatta büyük felaket yaşandı. Bölgedeki kadınlarımıza destek maksadıyla yardım kolileri hazırladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize milyon milyon kere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanı Erkut EKİCİ Psikososyal Destek Kayıp ve Yas Sunumunu gerçekleştirdi. Katılımcılara teşekkür ederiz.