Mrt

12. Sınıf YKS'ye hazırlanan öğrencilerimize Üsküdar Üniversitesi gezisi düzenledik.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanı Fulya ERMAN Psikososyal Destek Deprem Bilgilendirme Sunumunu gerçekleştirdi. Katılımcılara teşekkür ederiz.

Şbt

Okul öncesi dönem yetişkinlik için temel oluşturan pek çok alışkanlığın geliştirildiği bir dönemdir. Bu dönemde yeterli ve dengeli beslenme kadar, iyi geliştirilmiş sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmek de önemlidir.

Çocuğun sağlıklı bir okul öncesi dönem geçirmesi, doğumdan o döneme kadar geçirdiği dönemin sağlıklı olmasına bağlıdır.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Karne Günümüz..

Ock

5 yaş uygulamalı anasınıfına kayıt oranını arttırma çalışmaları yüksek bir hızla devam etmektedir.

Ock

Hizmetiçi eğitimlerimiz kapsamında okulumuz öğretmenlerine yönelik düzenlemiş olduğumuz "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi" ni gerçekleştirdik.

Ara

Aile Etkinliği kapsamında, kıymetli büyüklerimizin katkıları ile Uygulama Anasınıfı Öğrencilerimiz turşu kurmayı uygulayarak deneyimleme şansı buldular..

Ara

Üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında 12. sınıf öğrencilerimizle İstanbul Üniversitesini gezdik.

Ara

8. Sınıf öğrencilerine okulumuz alanlarını tanıttık. Nazik ziyaretlerinden dolayı başta okul yönetimine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Uzm. Kl. Psk. Büşra Nur Avcu tarafından ''Dove Özgüven Eğitimi Sunum Toplantısı'' gerçekleşti.

Katılımcılara teşekkür ederiz..

Ara

Üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizle Doğuş Üniversitesini gezdik.

Kendilerine ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz..